divinext

Poudarek je na besedi proizvajalec. Oba proizvajalca maziva ob izdaji iz rafinerije analizirata po metodah v skladu s standardom kakovosti ISO 9001 oz. 9002 in jih opremita z analiznimi certifikati kakovosti po omenjenih standardih. To ne le jamči kakovost prav vsake proizvedene sarže in je za vas jamstvo kakovosti artikla, ampak tudi niža ceno ostalih stroškov, ki lahko nastanejo zaradi uporabe nekakovostnih maziv. To je tudi zagotovilo, da so vsi izdelki vedno enake kakovosti in da ne gre tu za nobeno trgovino, kjer bi se sled te kakovosti lahko izgubila.

V naši ponudbi lahko najdete širok spekter maziv za gospodarska vozila, pa tudi maziva za osebna vozila, motorna dvokolesa, tovornjake, delovne stroje, avtobuse, kmetijsko mehanizacijo itd.;

Ponudimo vam lahko izdelke za vsa mazalna mesta vašega voznega parka in strojev, to je od motornih olj, menjalniških olj, olj za diferenciale, masti, zavorne tekočine do hladilnih tekočin in druge, ki jih imamo na stalni zalogi.

Ker delujemo znotraj sistemov Eni in Mol, imamo možnost dobave še mnogih drugih izdelkov, ki vam jih lahko ponudimo po vašem predhodnem naročilu.

Za direktno prodajo nas kontaktirajte, potrudili se bomo, da za primerno ceno dobite res kvalitetno mazivo za vaše potrebe.

Katalogi izdelkov