Domov Domov

 Q5-Trade d.o.o.

Dunajska cesta 421
1231 Ljubljana-Črnuče

T: 01/ 561 12 63
M: 041/ 622 892
E: info(at)eni-q5.com

O nas

Smo podjetje z več kot 20-letno tradicijo na področju prodaje maziv. Že 24 let zastopamo proizvajalca in blagovno znamko ENI (prej Agip), od sredine leta 2016 pa smo tudi uradni zastopnik za prodajo maziv proizvajalca MOL. 

Poudarek je na besedi proizvajalec. Oba proizvajalca maziva ob izdaji iz rafinerije analizirata po metodah v skladu s standardom kakovosti ISO 9001 oz. 9002 in jih opremita z analiznimi certifikati kakovosti po omenjenih standardih. To ne le jamči kakovost prav vsake proizvedene sarže in je za vas jamstvo kakovosti artikla, ampak tudi niža ceno ostalih stroškov, ki lahko nastanejo zaradi uporabe nekakovostnih maziv. To je tudi zagotovilo, da so vsi izdelki vedno enake kakovosti in da ne gre tu za nobeno trgovino, kjer bi se sled te kakovosti lahko izgubila. 

V naši ponudbi lahko najdete širok spekter maziv za gospodarska vozila, pa tudi maziva za osebna vozila, motorna dvokolesa, tovornjake, delovne stroje, avtobuse itd.; od motornih olj, menjalniških olj, olj za diferenciale, masti, zavorne tekočine do hladilnih tekočin itd., ki jih imamo na stalni zalogi. 

Ker delujemo znotraj sistemov Eni in Mol, imamo možnost dobave še mnogih drugih izdelkov, ki vam jih lahko ponudimo po vašem predhodnem naročilu. 

Za direktno prodajo nas kontaktirajte, potrudili se bomo, da za primerno ceno dobite res kvalitetno mazivo za vaše potrebe. 
Če niste povsem prepričani, kakšno mazivo iščete, nam pišite na e-poštni naslov info(at)eni-q5.com